20 de abril de 2008

Una de mis últimas compras!!!!El vestido ya es mío (el vestido es más bonito que en la foto), los zapatos todavía no...

3 comentarios:

Blogger PROGRESSISME ha dicho...

Moltes gràcies per haver-me visitat. Veig que t´agraden els Beatles, doncs senc dir-te que la meua Mariah Carey està amenatzant-los jeje perque ja soles està a dos puestos d´ells i els desbamcarà del nombre 1 històric. Continua entrant al meu blog , al menys una vegada per setmana l´actualitze. Senc el nostre valencià, però ací a València no solem escriure tant bé com allí a Catalunya. Que sapigues que a València no tots i totes són dretosos. Un besset.

lunes, 21 abril, 2008  
Blogger Ricardo ha dicho...

El vestido me gusta muchísimo, pero los zapatos no tanto. Debe ser que no entiendo y sólo sé las cosas que me gustan y las que no. Un saludo catalana. Yo soy un extremeño en Madrid, aunque voy a mi tierra siempre que puedo. Ricardo.

lunes, 21 abril, 2008  
Blogger Satine ha dicho...

Progressisme, no deixaré de visitar-te, respecte a la Carey, he de dir-te, que és una gran artista, però prefereixo no fer comparacions, perque son odioses.. no deixis de visitar-me normalment, penjo els posts els caps de setmana, perque tinc molta feina de dilluns a divendres, m'encanta el teu accent valencià, i gràcies que no tots els valencians són dretans...jeje

ricardo, gracias por visitarme, me encantan tus comentarios, oyeee que los zapatos son monísisisisisisisisisismos, besitos.


ricardo, me encanta

miércoles, 23 abril, 2008  

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Página principal